Hur kan vi hjälpa dig?

Vi är ett auktoriserat företag som har arbetat med bergsprängning under många år. Vår firma riktar sig både mot privatpersoner, men även mot företag. För oss spelar det ingen roll vilket typ av projekt du anlitar oss för.

services_icon1

Anpassad bergsprängning

Ingen bergsprängning är den andra lik. Därför gör vi alltid en noggrann undersökning av området innan vi utför en sprängning. Beroende på området erbjuder vi våra kunder olika sorters tjänster. Vi kan utföra en normal bergsprängning, men vi kan även göra en vibrationsfri sprängning om det finns risk att vi stör naturen eller grannarna.

services_icon1

Borrning i berg

Vi är även specialiserade inom borrning av berg. Med marknadsledande maskiner kan vi genomföra kraftfulla borrningar med exakta slutresultat. Vill du anlita oss för en borrning kan du höra av dig direkt så berättar vi mer!

services_icon1.png

Spräckning av berg

I samband med mindre krävande projekt kan det vara en bra lösning att genomföra en spräckning av berget. Vi kan spräcka berg enligt dina önskemål för att skapa rätt förutsättningar för ditt kommande bygge.

services_icon1

Bergförstärkning

När man arbetar med spräckningar och sprängningar av berg är det viktigt att säkerheten prioriteras. För att omkringliggande berg inte ska drabbas av sprickor eller släppa sten som kan skada både människor och egendom är det viktigt att säkra upp dem. Vi hjälper gärna till med detta!