Bergsprängning professionell Uppsala

Söderqvist Bergsprängning AB

Vi på Söderqvist Bergsprängning AB är ett företag som är experter på att borra och spränga berg. Alla våra medarbetare har den erfarenhet och utbildning som krävs för att arbeta med bergsprängning. Söderqvist Bergsprängning AB grundades under 2005 och sedan dess har företaget växt. Vi är stolta över det vi har åstadkommit och de kunder som vi har hjälpt under åren som gått. Vårt mål är att alltid leverera kvalitet och att vara ditt första val av firma när det handlar om bergsprängning. 

Säkerhet och kunden i fokus

När det kommer till bergsprängare är det viktigt att säkerheten både för kund, byggnad, omgivning och våra anställda kommer först. Tack vare vår erfarenhet inom branschen kan vi utföra en säker sprängning som inte utgör någon risk för någon eller något. Under åren har vi genomfört många bergsprängningar och alltid av hög kvalitet. Våra kunder kommer först för oss. Vi lämnar därför alltid en garanti på vårt arbete. 

Bergsprängning för kunder i Uppsala

Miljövänligt företag

På Söderqvist Bergsprängning AB arbetar vi aktivt för att vara ett företag som tar hand om vår miljö. När det kommer till bergsprängningar är det väldigt viktigt att man gör det. Vi genomför alltid en grundlig undersökning av marken för att se till att vi inte skadar naturen eller djurlivet runt omkring. Ring oss gärna för att veta mer om oss och hur vi tar vårt ansvar som ett miljövänligt företag. Vi erbjuder alltid en kostnadsfri offert för våra tjänster och ROT-avdraget gäller för de privatpersoner som anställer oss. 

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify