Bergsprängning bäst i Uppsala

Vi utför säker bergsprängning

När det kommer till bergsprängning är det viktigt att det blir utfört på ett säkert sätt. Därför är det viktigt att anlita en professionell firma, och det är absolut inte ett jobb du kan utföra själv. Av den anledningen finns vi tillgängliga för dig och ser till att din sprängning blir säkert utförd. Vi tar oss an alla former av uppdrag från våra kunder, och vi utför alltid ett jobb som håller hög standard. Ring eller fyll i kontaktformuläret för att veta mer om oss och vilka tjänster som vi erbjuder våra kunder. Vi är en firma som tror på att vara flexibla och att alltid sätta säkerheten först. Under åren har vi haft många nöjda kunder och vi ser fram emot att lägga till dig i vår lista. 

Fokus på naturen

När det kommer till bergsprängning är det viktigt att vi tar hänsyn till området omkring oss. Vi anpassar oss alltid efter kundens önskemål, men vi gör även en grundlig undersökning av området omkring oss. När vi utför vårt arbete tar vi alltid vårt ansvar för både område och natur. Det betyder att om det är ett rikt naturliv ser vi till att inte störa detta, utan istället använder vi oss av en vibrationsfri sprängning. Alla våra medarbetare har en lång erfarenhet inom branschen och vi använder oss enbart av verktyg som är av högsta kvalitet. Vi är firman som har de rätta kunskaperna för att göra ett jobb som du kan lita på.

Bergsprängning bäst pris i Uppsala

Alltid ett bra pris

Vårt mål är att erbjuda högkvalitativa tjänster till ett lågt pris. När du anlitar oss för bergsprängning tillkommer det inte heller några dolda priser, utan vi erbjuder alltid våra kunder ett fast pris. Därför kommer vi alltid ut på en inspektion för att vi gemensamt ska se vilken typ av berg det är ni har. Efter vår inspektion av arbetet kommer vi att sammanställa en kostnadsfri offert där allt är inkluderat. Oavsett om du är företag eller privatperson vill vi att ni ska känna att det är enkelt och smidigt att vända er till oss för en bergsprängning. Inget berg är för stort eller för svårt för oss att ta hand om. Ring oss gärna om ni har någon fundering.

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify